Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. výročí založení KLUBU

2. 5. 2012

1. výročí založení Východočeského klubu celních veteránů


Vážené kolegyně, kolegové a veteránstvo vůbec !

Vážení příznivci našeho klubu !

     Dne 8. dubna 2012 tomu byl přesně rok co jsme se sešli v zasedací místností celního úřadu v Ústí nad orlicí a založili VÝCHODOČESKÝ KLUB CELNÍCH VETERÁNŮ – viz logo. Sešlo se nás tenkráte dvanáct, z toho někteří již byli členy Spolku celníků České republiky, ale byli klubově organizováni v jiných klubech; my jsme však chtěli být samostatní.  V rámci Spolku celníků ČR jsme dostali registrační číslo 021 a jsme v daném čase jedenáctým klubem.

    K prvnímu výročí našeho klubu máme už dvacet pět registrovaných členů a dále pak i tři registrované příznivce, kteří se pravidelně zúčastňují všech našich akcí a pomáhají nám při jejich přípravách a průběhu. Pokud sečteme odpracovaná léta pod znamením merkura všech členů klubu, dostane úctyhodnou číslici na  769 let, s průměrem na člena 30,76 roků.

    V závěru ročního působení chceme všem našim členům, příznivcům a všem ostatním kteří nám fandí a pomáhají překonávat existenční problémy poděkovat a popřát do dalšího roku mnoho úspěchů a hlavně pak všem dobré zdraví a neutuchající elán se stále prima náladou.  

 vkcv---final.logo.jpg

                  Rada Východočeského klubu
 
                 celních veteránů v.r.
                  Horní Lipka č.16 

 

 


sobota, 7. dubna 2012