Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. SPORTOVNÍ HRY VÝCHODOČESKÝCH CELNÍKŮ na Horní Lipce

25. 3. 2013

Vážené kolegyně,
Vážení kolegové,

Východočeský klub celních veteránů po loňském podílu na organizaci 10. Sportovních her CŘ HK, má zájem na pokračování této akce, která kromě své sportovní části, má za cíl udržování kontaktů mezi stávajícími i bývalými zaměstnanci CS. Proto jsme rozhodli převzít záštitu a koordinační roli nad

11. Sportovními hrami východočeských celníků

     Pořadatelé na základě  pozitivních zkušeností z předchozích dvou ročníků  pro tuto akci využijí zázemí, které poskytuje objekt CS v Horní Lipce. Využití tohoto areálu výrazně snižuje nároky na finanční prostředky, na časový rozsah a personální náročnost, související s přípravou SH a je plně v souladu s návrhem dohody o spolupráci mezi VKCV a 13. odborem GŘC.

      S přihlédnutím k ubytovací kapacitě areálu, umožní pořadatelé účast maximálně šesti dvanáctičlenných  nebo osmi desetičlenných družstev, při zachování stejných disciplín tj. střelba družstev  ze vzduchovky, štafetový běh na 4 x 1 km, minikopaná, volejbal a nohejbal. Vzhledem ke změnám v organizační struktuře CS, ponechávají pořadatelé na volné úvaze, koho budou jednotlivá družstva reprezentovat( CÚ, ÚP, DÚ GŘC, SCE). Stejně jako v minulých letech pořadatelé pozvou družstvo polských kolegů z IC Wroclaw, nově budou pozváni kolegové z CÚ pro Liberecký kraj, Klubu celníků Michalovce a družstvo Spolku celníků ČR(může být sestaveno ze členů všech klubů celníků).

     Pokud jde o finanční zajištění akce, musí VKCV jako pořadatel uhradit CS veškeré náklady spojené s provozem areálu po dobu trvání akce( energie, úklid, údržba, praní prádla, použití SMV atd.). Proto bude vypracována předběžná kalkulace nákladů na jednoho účastníka a každé družstvo provede v hotovosti úhradu těchto nákladů, na kterou mu bude vydán příjmový doklad. Stravování a občerstvení bude po celou dobu zajištěno v místě konání her, úhrada bude prováděna buď formou stravovacích lístků, které si účastníci zakoupí před zahájením her, nebo v hotovosti na výdejních místech.

   Termín konání SH je stanoven na 14. – 16. 6. 2013. Protože pořadatelé musí včas řešit problém s ubytováním, stravováním atd. , dovolujeme si požádat jednotlivá družstva, aby nejpozději do 10. 5. 2013 zaslala předběžné přihlášky na tuto akci. Podle těchto přihlášek bude stanoven hrací řád a přijata potřebná organizační opatření k zajištění hladkého průběhu her. Do 31.5. 2013 je pak třeba zaslat jmenovité přihlášky jednotlivých družstev.

    Organizátoři věří, že pozvání přijme co největší počet družstev a těší se na setkání s Vámi.

  Předběžné přihlášky, dotazy, připomínky a náměty zasílejte na mail l.bruha@centrum.cz

 

                                          Za organizační výbor a radu VKCV
                                                     Ladislav Brůha, emeritní celní rada