Jdi na obsah Jdi na menu
 


Důežitá informace pro účastníky akce Hraničář ve dnech 23. - 24. září 2016

20. 9. 2016

Informace  k 10. Setkání celníků

     Na základě  zaslaných přihlášek byl vypracován seznam účastníků exkurze ve firmě IVECO Vysoké Mýto. Celkem se přihlásilo 34 zájemců. Znovu připomínáme požadavek firmy na oblečení účastníků:
Účastníci prohlídky musejí mít dlouhé kalhoty, ženy se musejí vyhnout sukním/šatům a botám na podpatku. Do bezpečnostních pomůcek (vesty, brýle, bezpečnostní boty s kovovou špičkou či špičky) Vás už tady oblečeme. Není možná účast osob mladších 18 let.

      Zájemce o nedělní turistický horský výstup informujeme, že horský vůdce Evžen Malý stanovil následující trasu:
Autobus by nás měl dopravit na točnu na Horní Lipce, odkud bychom vyrazili na túru. /Už nás tak v minulosti vyvezl/. Na Klapáč - jediné stoupání, do sedla Puchacz a sestup do Miedzygórze -  celkem  asi 12-14 km / nenašel jsem turistickou mapu/.  Mělo by se jednat o mnohem méně náročnější túru než na Sněžník. V Mie,dzygórze bychom v případě, že by tam ještě nebyl autobus, mohli navštívit známý vodopád, pohádkovou zahrádku nebo strávit čas odpočinkem nebo vycházkami mezi původní alpskou architekturou.  Kvůli atraktivitě konečného cíle bych doporučoval nespěchat, ale užít si toho, zvlášť pro ty, kteří tam budou poprvé nebo po dlouhé době. Túra by měla trvat cca 4,5 hodiny.  Výstup je určen i pro rodinné příslušníky, známé a další osoby, které mají zájem této nabídky využít.

     V dříve rozeslaných jízdních řádech upozorňujeme na změnu nástupního místa v Ústí nad Orlicí. Z důvodu rekonstrukce silnice u Hotelu UNO bude zastávka na autobusovém nádraží. Žádáme zájemce o využití autobusu, aby své požadavky zasílali do čtvrtka 22.9. 20146 na mail l.bruha@centrum.cz

     Členy a oficiální příznivce informujeme, že v sobotu 24. září 2016 se uskuteční od 10.00 hodin na Horní Lipce členská schůze VKCV. Žádáme o dochvilnost a co největší účast.

     Pořadatelé umožní zájemcům z řad obslužného personálu maximální možnou účast na akcích, o které budou mít zájem.

                                              Za radu VKCV:
                                              Ladislav Brůha, místopředseda