Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info k 11. setkání celníků a 15. sportovním hrám

23. 9. 2017

 

Východočeský klub celních veteránů

Horní Lipka č.p. 16 561 69 Králíky

 

INFORMACE k 11. setkání celníků a k 15.sportovním hrám

 

Vážené kolegyně,

Vážení kolegové,

toto jsou upřesňující informace k výše uvedeným akcím:

     V areálu Středního odborného učiliště v Králíkách - Dolní Lipce, Předměstí 427 bude od středy 27. září od 17.00 hodin až do neděle 1. října 2017 do 15.00 hodin zajištěno občerstvení a stravování formou stánkového prodeje či výdeje stravy. Tuto formu jsme zvolili s přihlédnutím k finanční náročnosti dodavatelského způsobu stravování.

 

   Ubytování účastníků je zajištěno ve třílůžkových pokojích na internátu SOU  opravárenského Králíky – Dolní Lipka. Účastníci 11. setkání celníků přispívají na ubytování částkou 100,- Kč za nocleh. Účastníci 15. sportovních her mají noclehy uhrazeny v rámci startovného.

 

Ve čtvrtek 28. září 2017 se účastníci setkání dle vlastního výběru mohou zúčastnit:

     a) Vzpomínkových akcí ve Vrchní Orlici a Mladkově; vzhledem k malému počtu zájemců a nákladnosti autobusové dopravy, využijeme k dopravě soukromá vozidla účastníků, případně objednáme taxislužbu se sedmimístným vozidlem;

 

   b) Výstupu na Suchý vrch nebo rozhlednu v Červené Vodě, varianta bude vybrána po dohodě s účastníky; organizátorem je kolega Evžen Malý; sraz účastníků je v 8.30 ve SOU v Dolní Lipce; v případě rozhodnutí o výstupu na rozhlednu v Červené Vodě je odjezd do místa výstupu vlakem z Dolní Lipky v 9.28 hod. Výstupu se může zúčastnit kdokoliv z příchozích, bez předchozího přihlášení. Tato turistická akce se koná pouze ve čtvrtek 28. září;

 

V pátek 29. září 2017 je připraven výlet do Velkých Losin spojený s prohlídkou ruční výrobny papíru od 9:30 hodin a zámku od 11:00 hodin. Vstupné si hradí každý účastník sám. Na zpáteční cestě je zastávka na oběd v restauraci Holba v Hanušovicích a zájemci si v budově restaurace mohou prohlédnout Pivovarské muzeum. Rezervace míst v restauraci bude provedena podle počtu přihlášených. Doprava je zajištěna autobusem, jízdní řád je přílohou této informace. Páteční večer je vyhrazen pro tradiční posezení u táboráku za doprovodu celnické kapely KONTRABAND.

 

V sobotu 30. září 2017 proběhnou soutěže ve volejbale a nohejbale v areálu ZŠ v Králíkách u nádraží. Doprava ze SOU v Dolní Lipce do Králík je zajištěna autobusem - odjezd v 8:15 hodin. Po ukončení soutěží je zajištěna doprava zpět. Večer je opět připraveno posezení s hudebním doprovodem.

 

V neděli 1. října 2017 proběhnou v areálu SOU v Dolní Lipce soutěže ve střelbě ze vzduchovky, stolním tenisu a šachový turnaj, kterého se může zúčastnit kdokoliv z účastníků či návštěvníků sportovních her.

 

    Vzhledem k předpokládanému chladnějšímu počasí, doporučujeme účastníkům vzít si teplé oblečení. V případě mimořádně nepříznivého počasí je k dispozici zázemí v jídelně SOU Dolní Lipka.

 

Za radu VKCV

Ladislav Brůha, místopředseda

 

 

 

 

Doprava na 11. Setkání celníků dne 29.9.2017

 

Vážení zájemci o účast na výlet do Losin a pivovaru Hanušovice, zde je jízdní řád autobusu, který bude vypraven pouze v pátek dne 29. září 2017;

  • Ústí n. Orl. – nádraží BUS 7:00
  • Letohrad – Sokolovna 7:15
  • Jablonné – nádraží BUS 7:25
  • Těchonín - restaurace 7:35
  • Mladkov - zastávka BUS 7:40
  • Dolní Lipka učiliště 8:00
  • Králíky BUS 8:10
  • Velké Losiny papírna příjezd 9:10
  • Velké Losiny zámek odjezd 12:15
  • Hanušovice příjezd 13:00  -   odjezd 15:00

 

Autobus zajistí dopravu účastníků akce do místa bydliště, odjezd z bude stanoven po dohodě pořadatelů se zájemci o dopravu. Případné dotazy, požadavky či připomínky zasílejte na mail l.bruha@centrum.cz nebo mo 603 598 891.