Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZMĚNA TERMÍNU - Pozvánka na 14.setkání celníků

14. 9. 2020

Vážené kolegyně,

Vážení kolegové,

 

Východočeský klub celních veteránů připravuje již 14.setkání celníků, které by se mělo konat na Prostřední Lipce v novém termínu 9.10. – 11.10.2020. V příloze Vám zasíláme tiskopis přihlášky a prosíme zájemce o účast,aby vyplněnou přihlášku vrátili do 5.10.2020 na kontakt v ní uvedený nebo nahlásili svou účast telefonicky či e - mailovou zprávou.

 

Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci jsme se rozhodli, že do sobotního programu tentokrát nezařadíme tradiční výlet do některé ze vzdálenějších lokalit, abychom nezvyšovali rizika během přepravy či nepohodlnou cestu v rouškách. Zvolili jsme řešení, při kterém pro zájemce připravíme krátké výlety do nejbližšího okolí a máme pro tento účel rezervovaný autobus V úvahu přichází např. rozhledna na Suchém Vrchu, tvrz Hůrka, Dolní Morava, klášter na Hoře matky Boží, památník celnictví v Králíkách, rybárna v polském Kamieńczyku , Miedzygórze. Ti, kteří o výlet nemají zájem, budou moci využít zázemí na Prostřední Lipce k posezení a poklábosení. Na sobotní podvečer připravujeme posezení u táboráku s hudebním doprovodem. Pro účastníky připravíme zázemí v podobě venkovních přístřešků, abychom co nejméně využívali interiérů. Vzhledem k termínu akce doporučujeme vzít si odpovídající oblečení, teplé prádlo a sledovat předpověď počasí.

 

Na neděli připravujeme pro milovníky turistiky výstup na Klepáč s doprovodem některého ze zkušených horských vůdců.

 

Konečný program setkání upravíme podle došlých přihlášek a připravíme jízdní řád autobusu, který bude vypraven z Králík na Prostřední Lipku,odkud bude odjíždět na vybranou trasu výletu. Všechny upřesňující informace Vám zašleme do 8.10 .2020.

 

Ubytování, stravování a občerstvení bude zajištěno od pátku 9.10. od 15.00 hodin do neděle 11. 10. do 15.00 hodin. Případný dřívější příjezd je třeba dohodnout na kontaktech uvedených v přihlášce. Těšíme se na shledání s Vámi.

 

 

Za radu VKCV

Ladislav Brůha