Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. Sportovní hry celníků - INFO

17. 5. 2021

 

Prostřední Lipka 18.6. – 20.6.2021

 

Informace č.2/2021 ze dne 12.5.

 

Vážené kolegyně,

Vážení kolegové,

 

ve stanoveném termínu pro podání předběžných přihlášek, se do 30.4.2021 přihlásila 4 družstva: Finanční úřad Pardubice, Torzo Celní Legie Jičín, ICAS Wroclaw a Východočeský klub celních veteránů. Následně oznámilo účast družstvo Krajského úřadu Pardubice a účast ještě zvažuje Povedená partička. Závaznou přihlášku, kterou přikládáme, je třeba zaslat nejpozději

5.6.2021, abychom znali přesný počet účastníků z důvodu zajištění potřebných epidemiologických opatření.

 

Družstvům, která zaslala předběžnou přihlášku, potvrzujeme zajištěné ubytování. Dalším zájemcům zajistí pořadatelé ubytování podle data zaslaných závazných přihlášek a s přihlédnutím k volné kapacitě budovy v Prostřední Lipce. Pokud bude ubytovací kapacita v areálu her vyčerpána, pokusí se pořadatelé zajistit případným zájemcům ubytování v některém z přilehlých penzionů, nebo nabídneme možnost přespání ve velkém stanu v areálu her za podmínky, že si zájemci přivezou vlastní spací potřeby. K dispozici jim bude sociální zázemí v přízemí hlavní budovy.

 

Pokud by epidemiologická situace neumožnila konání her v plánovaném termínu, připadají aktuálně v úvahu náhradní termíny 3.9. - 5.9. případně 24.9. – 26.9. 2021. V závazné přihlášce uveďte, který z náhradních termínů upřednostňujete.

 

Organizátoři v žádném případě nepočítají s tím, že by se hry konaly, pokud by bylo třeba prokazovat se provedeným očkováním, prodělanou nemocí, platným testem a platila povinnost nošení respirátorů. Podle dosavadního vývoje poměru nakažených na 100 tis. obyvatel to vypadá, že taková opatření by v době konání her nemusela platit. Definitivní rozhodnutí o potvrzení či změně termínu her oznámíme nejpozději do 10. 6. 2021.

 

 

 

Za organizační výbor a radu VKCV

Ladislav Brůha