Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace č. 1/2021 ze dne 28.3.

1. 4. 2021

19. Sportovní hry celníků

 

  Informace č. 1/2021  ze dne 28.3.

                                                                                                     

 Vážené kolegyně,

 Vážení kolegové,

 

 Východočeský klub celních veteránů připravuje 19. ročník sportovních her, které plánujeme v termínu       

                                                      18. 6. –  20 .6.2021.

 

   K organizaci her opět využijeme zázemí bývalého areálu celní správy v Prostřední Lipce č. p. 16. Oficiálními soutěžními disciplínami budou tradičně volejbal, nohejbal, stolní tenis a střelba ze vzduchovky. Pro zájemce bude  tradičně připraven šachový turnaj.

 

   V příloze zasíláme tiskopis Předběžné přihlášky, abychom zjistili zájem o účast. Formulář závazné přihlášky bude rozeslán na přelomu měsíce května a června v návaznosti na aktuální epidemiologickou situaci.

  

 V budově areálu předpokládáme ubytování pořadatelů her a družstev VKCV, TCL Jičín, IC Wroclaw, Povedená partička. Pro družstvo FÚ Pardubice máme  rezervaci  ubytování pro 8 osob v penzionu Belle Cottage v Horní Lipce. Vzhledem k podmínkám provozovatele penzionu, je třeba uhradit víkendový poplatek. V případě, že se přihlásí další družstva, budeme řešit jejich ubytování individuálně.

 

  Startovné pro letošní rok je stanoveno na 350,- Kč za účastníka a nezahrnuje náklady na ubytování.  Jako obvykle bude ze startovného hrazeno stravování od sobotní snídaně do nedělního oběda. Náklady na ubytování budou zveřejněny v některé z příštích informací.

 

 Pokud nebude možné Sportovní hry uskutečnit v plánovaném termínu, mají pořadatelé rezervován areál na náhradní termín ve dnech17.9. – 19.9.2021

 

                                                  Za organizační výbor a radu VKCV

                                               Ladislav Brůha