Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace k SH

15. 9. 2021

19. Sportovní hry celníků

Prostřední Lipka 24.9. – 26.9.2021

Informace č.5/2021 ze dne 12.9.

Vážené kolegyně,

Vážení kolegové,

Ve stanoveném termínu 10.9.2021 dostali organizátoři závazné přihlášky od družstev DUC- S Wroclaw, Povedená partička, Finanční úřad Pardubice, Torzo celní legie Jičín,VKCV a Krajský úřad Pardubice.

Vězeňská služba Mírov nesestavila vlastní družstvo, ale nabízí k doplnění přihlášeným družstvům hráče na odbíjenou a hráče na nohejbal. Draft pro zařazení do týmů bude proveden v sobotu 25.9. na základě požadavků vedoucích družstev.

Vzhledem k pozdějšímu kalendářnímu termínu rozhodli organizátoři , že soutěže v nohejbalu a volejbalu se uskuteční v sobotu 25.9. ve sportovní hale v Červené Vodě, viz www.sportovnihala-cervenavoda.cz . Zahájení her proběhne v sobotu po snídani v 8.30 hod. v Prostřední Lipce a v 9.15 hod. je zajištěna doprava autobusem do Červené Vody . Prostory haly umožňují hrát na více kurtech současně. Hrát se bude systémem každý s každým, návrh hracího řádu zasíláme v příloze. Na základě jednání se správcem haly upozorňujeme na povinnost všech účastníků se přezout ve vstupních prostorách haly. Do sportovní části haly je pak povolen vstup pouze ve sportovní obuvi určené pro sálové sporty, to se vztahuje i na diváky. Tato podmínka bude důsledně vyžadována. V prostorách haly je zakázáno kouření, konzumace alkoholu a jídel. Sobotní polední stravování, celodenní občerstvení a posezení bude zajištěno ve stanových přístřešcích mimo halu.

K dispozici jsou v hale oddělené šatny pro muže a ženy s potřebným sociálním zázemím.

Šachový turnaj se uskuteční v sobotu v podvečerních hodinách a během nedělního dopoledne.

Organizátorům se také podařilo zajistit na Prostřední a Horní Lipce v novém termínu ubytovací kapacitu, odpovídající požadavkům družstev, která podala závaznou přihlášku. Družstvo FÚ Pardubice má, stejně jako v loňském roce, zajištěno ubytování v chalupě Belle Cottage. Družstvo Krajského úřadu má zajištěné ubytování v Penzionu Kováčová na Horní Lipce.

Ke konkrétnímu rozpisu ubytování , zajištění objednávek jídla a občerstvení, je třeba nejpozději do 20.9. 2021 zaslat závaznou jmenovitou přihlášku s objednávkou večeří na sobotu 25.9.2021, z následující nabídky:

Zbudovská klobása, vepřový steak, kuřecí steak, hovězí guláš

Od všech družstev bude v den zahájení her vyžadováno předložení aktuální soupisky hráčů, viz příloha, kterou lze zaslat do 23.9. i v elektronické podobě. Tyto soupisky jsou podmínkou pro využití haly v Červené Vodě a budou předány provozovateli. Vedoucí družstev zodpovídají za dodržení aktuálních epidemiologických opatření členů svého družstva.

Přejeme Vám příjemné prožití zbývajících letních dnů a především pevné zdraví. Těšíme se na viděnou.

Za organizační výbor a radu VKCV

Ladislav Brůha