Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další informace k letošnímu pochodu

29. 8. 2021

 Vážení účastníci 5. ročníku Pochodu Finanční stráže,

zveřejňujeme další informace k letošnímu pochodu.

SOU v Dolní Lipce nám dne 19.8. oznámilo, že v termínu konání pochodu, bude v ubytovacích prostorách probíhat oprava elektroinstalace. Pro účastníky pochodu jsme zajistili ubytování v budově bývalého Oddělení Finanční stráže v Prostřední Lipce č.p.16, kde má Východočeský klub celních veteránů své sídlo. Aktuálně je k dispozici ještě 25 volných lůžek, která budou postupně obsazována podle data došlých přihlášek. Cena za 1 nocleh je 250,- Kč. Účastníkům, kteří uhradili částku 350,- Kč za 1 nocleh, nabízíme zdarma páteční večeři v Prostřední Lipce. Ubytování je možné využít od pátku 14.10. od 15.00 hodin do neděle 10.00 hodin. Po celou dobu bude zajištěno občerstvení a stravování. Účastníky,kteří přijedou do Králík či Dolní Lipky vlakem nebo autobusem, dopravíme do místa ubytování a na sobotní start pochodu ve SOU v Dolní Lipce bezplatně. Požadavky na zajištění dopravy, zasílejte s uvedením data, hodiny příjezdu a počtu osob zasílejte na mail l.bruha@centrum.cz nebo volejte na 603598891. Pro účastníky, kteří přijedou po vlastní ose, je zajištěn v místě ubytování dostatečný počet míst na parkování. K dispozici je také prostor pro cca 6 stanů.

Vzhledem k předchozímu, se páteční večerní program přesouvá do Prostřední Lipky, která je od místa startu pochodu ve SOU vzdálena necelých 8 km.

Start a cíl pochodu prozatím zůstávají v areálu SOU v Dolní Lipce( Králíky Předměstí 427), kde bude v sobotu 16.10. od 7.00 hodin až do ukončení pochodu zajištěno stravování a občerstvení. Nabídku jídel a občerstvení zveřejníme v průběhu měsíce září. Pokud by do 10.10. 2021 byl počet přihlášených nižší než 100 osob, zváží pořadatelé přesun startu a cíle do areálu bývalého Oddělení Finanční stráže v Prostřední Lipce č.p.16, tomu pak budou přizpůsobeny i trasy pochodu.

V místě startu pochodu budou připraveny oddělené stanové přístřešky, v každém bude připraveno 8 míst k sezení. Máme připravenu dostatečnou zásobu dezinfekčních přípravků, které budou k dispozici pod každým přístřeškem, u výdejních a prodejních pultů a na sociálních zařízeních.

Uzávěrka pro objednávku sklenic s logem pochodu je stanovena do 17.9.2021, aby výrobce mohl zařadit zakázku do plánu výroby. Pokud bude méně jak 50 zájemců o sklenice, nebude zakázka realizována. Účastníkům bude vrácena uhrazená částka 45,- nebo nabídnuta sklenice z některého z předchozích ročníků. Do výroby bude v měsíci září zadána igelitová taška s logem pochodu, kterou obdrží každý účastník zdarma. Vzor sklenice najdete na www.vkcv.estranky.cz pod odkazem Informace k 5.Pochodu Finanční stráže.

Pokud by z epidemiologických důvodů nebylo možné pochod fyzicky realizovat, bude připravena on – line varianta, podrobnosti najdete v propozicích.